Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Hürriyet Caddesinde başlayan kaldırım çalışmaları ve Seyidharun Cami çevresinde devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

        Uludağ Caddesi ve Hanboğazında bulunan esnaflarla da bir araya gelen Başkan

        Tutal, esnaflara hayırlı işler diledi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Hürriyet Caddesinde bulunan kaldırım yenileme çalışmalarına hız verdi.

        Göreve geldikleri günden itibaren belli bir çalışma programı içerisinde Seydişehir'in çehresini değiştirmek ve ilçeye estetik bir görünüm kazandırmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Tutal, “Kaldırım çalışmalarımıza bugüne kadar ara vermeden devam ettik. Hürriyet Caddemizde kaldırım çalışmalarını öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak şekilde yapıyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kentin en işlek caddesi olan Hürriyet Caddesi modern bir görünüm kazanacak. İnşallah buradaki çalışmalarımızı en kısa sürede bitirerek daha temiz ve modern haliyle halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

        Seyidharun Cami ve çevresinde devam eden yıkım çalışmaları hakkında yıkımı gerçekleştiren firma yetkilisinden bilgi alan Başkan Tutal, yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmalara daha da hız verileceğini kaydetti.

        Uludağ Caddesi ve Hanboğazında bulunan esnaflarla da bir araya gelen Başkan Tutal, esnaflarla sohbet etti, hayırlı işler temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa