Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Suşehri ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

        İlçe Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürlüğüne vekaleten bakan Başpolis memuru Ali Arşit tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Arşit, Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıl dönümünün kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

        Arşit, "Türk polisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde, görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Devletin ve milletin selameti uğruna hayatını feda eden arkadaşlarımızın aziz hatıralarını rahmetle anıyorum." dedi.

        Polis memurları ve ilçe protokolü daha sonra İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa