Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, İstiklal Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü küçük erkek voleybol takımı namağlup şampiyon olarak Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Finallerine direk katılma hakkı elde etti.

        İstiklal Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ahmet Kırat, başarının ve şampiyonluğun tesadüf olmadığını söyledi. Oyuncularının çok çalışarak hak ettikleri başarıyı elde ettiklerini belirten Kırat, "Geçen yıl yine aynı takımla Bursa’da yapılan Türkiye Finallerinde Türkiye 16.’sı olmuştuk. Gösterdiğimiz bu başarıdan dolayı bu yıl Haziran ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında gruplarda seri başı takım olarak katılacağız ve inşallah İstiklal Voleybol adına tarihi bir başarı daha elde edeceğiz. Çünkü bu takımda çok yetenekli gençlerimiz var. Çünkü bu takımdaki gençler başarmak için elinden gelen çabayı göstererek çalışmalarını sürdürüyor. Bu gençlerin tek eksiği maalesef yeteri kadar destek görmemeleri” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa