Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kağıtpor İzcilik Branşı ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliğinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği İzci Olimpiyatları’na katılım yoğun oldu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Branşı ve Kocaeli İzcilik İl Temsilciliği tarafından organize edilen 3. İzci Olimpiyatları ilimizde düzenlendi. Sekapark’a kurulan parkurda gerçekleşen etkinliğe Kocaeli’deki izcilik kulüplerinden 55 oba ve 350 izci katıldı.

        Etkinliğe Kağıtspor Kulübü İzcilerinin yanı sıra Kartepe İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü, Gölcük Belediye Spor Kulübü, İzmit Belediye Spor Kulübü, Yarımca İzcilik Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü, Bizim Kuşak İzcilik Kültür Gençlik ve Spor Kulübü, Güzergah İzcilik Kulübü ve Saraybahçe Gençlik ve Spor Kulübü izcileri de katılım sağladı. Obalar ve ekipler kategorilerinde; yapboz, labirent, top taşıma, denge tahtası, bilgeç, top atma, sürünme, örümcek ağı, denge tahtası, lastik geçişi, adım merdiveni ve tırtıl etaplarında centilmence yarıştı.

        Yarışmaya önceden hazırlanan izciler, parkur boyunca kıyasıya mücadele etti. İzcilere alana gelen velileri de alkışlarla destek verdi. Oba ve ekip ruhunu geliştirecek şekilde hazırlanan parkurda aynı zamanda izciler temel bilgi ve becerilerini de geliştirme fırsatı buldu. 3. İzci Olimpiyatlarının sonunda dereceye giren oba ve ekiplere eğitimci izci liderleri ve kulüplerin yöneticileri madalyayla kupalarını takdim etti.

        Faaliyet sonunda konuşan Kağıtspor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Bahadır Özyılmaz, katılan kulüplerin temsilcilerine ve izcilerine teşekkür ederek, geleneksel hale gelen etkinliğin büyüyerek devam edeceğini belirtti. 3. İzci Olimpiyatlarına katılan izci ve izci liderleri faaliyet sonunda bir araya gelerek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa