Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Kozan İlçesinde İnsani Hak ve Hürriyetleri Derneği (İHH) Şube Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.

        İlçe Temsilciliğini Ferhat Kılıç’ın yapmış olduğu İHH Yardım Vakfı Kozan Şubesi Tufanpaşa Mahallesi Kozan Lisesi arkasındaki yerinde açılışı gerçekleşti.

        Açılış programı okunan dualarla başladı.

        Programın açılış konuşmasını yapan İHH Vakfı Kozan Şube Temsilcisi Ferhat Kılıç; “İHH insani Yardım Vakfı, bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış, savaş, tabi afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, evsiz, yurtsuz tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere 1992 yılından bu yana çalışmaktadır. Gönüllü faaliyetlerle başlayan ve 1995 yılında kurumsallaşan bu çalışmalar kısa sürede 5 kıtada 135 ülke ve bölgeye yayılmış ve Türkiye’den tüm dünyaya ulaşan bir hayır köprüsü olmuştur. Çalışma ilkelerimiz hayra öncü olmak, toplumlar arasında köprü olmak, hakem olmak, mazlumun sesi olmak, sömürünün olmadığı adil bir dünyanın yeniden inşasına katkıda bulunmak, emaneti en uygun şekilde kullanmak, şeffaf olmak, markayı ya da ismi değil hizmeti öne çıkarmaktır. Din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapılmadan yardım etmektir. Vakfımız siz değerli kardeşlerimiz ile ihtiyaç sahipleri arasında hayır köprüsünü Kozan’ımızda da kurarak, kardeşlik ekseninde çalışmalarına başlamıştır" dedi.

        İHH Yardım Vakfı Adana İl Başkanı Mahmut Eraslan da derneğin faaliyet ve amaçları hakkında bilgi verdi. Eraslan, İHH Kozan Şubesi'nin yardım ve hayırsever Kozan halkına hayırlı hizmetler vermesi temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa