Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        –Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak İzmit Turan Güneş Caddesi 2. etap asfaltlama çalışması nedeniyle toplu taşıma araçları alternatif güzergahları kullanacak.

        İzmit Turan Güneş Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarının 2. etabı başladı. Bu nedenle toplu taşıma araçlarının bölgede sorun yaşamamaları için yeni alternatif güzergahlar belirlendi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği 1. ve 2. etabı birlikte devam eden asfaltlama çalışmaları 3. ve 4. etaplarda da nisan ayı sonuna kadar sürecek.

        Yapılan yeni düzenlemeye göre toplu taşıma araçları Yeşilova istikametinde ÜçyolTuran Güneş Caddesi Adnan Menderes CaddesiSezgin SokakÖzden SokakA. Ziya SokakF. İzmidi CaddesiSeymen CaddesiGüneyli Sokak Arkan SokakTuran Güneş Caddesi güzergahında devam edecek. Çarşı istikametine doğru gidecek toplu taşıma araçları ise Turan Güneş Caddesi Muhsin Yazıcıoğlu SokakDidem Sokak Ulubatlı Hasan Sokak A. Ziya Sokak Özden Sokak Bade SokakŞ. Kazım Sokak üzerinden tekrar Turan Güneş Caddesi’ne çıkabilecek.

        Turan Güneş Caddesi’nde başlatılan asfaltlama çalışmasında toplamda 14 bin ton sıcak asfalt kullanılması hedefleniyor. 4 bin 500 metre olan yol için binder ve aşınma olmak üzere iki tabaka halinde asfalt seriliyor. Asfaltlama çalışması 4 etap halinde gerçekleşecek. 1. etaptaki çalışmalar; otoyol köprüsü ile Seymen Caddesi arasında devam ederken, 2. etapta Seymen Caddesi ile Özden Sokak arasındaki çalışmalar da başladı. 3. etap Özden Sokak İle Adnan Menderes Caddesi girişine kadar olan kısım ile 4. etapta Adnan Menderes Caddesi ile Santral Kavşağı arasındaki kısımlara önümüzdeki günlerde başlanacak.

        Turan Güneş Caddesi’nde bozulan yolların asfaltlama çalışmasının yanı sıra kaldırımlar da yenileniyor. Otoyol Köprüsü ile Adnan Menderes Caddesi arasındaki kaldırımlar baskı beton tekniği ile yapılıyor. Adnan Menderes Caddesi ile Santral Kavşağı arasındaki kaldırımlar ise granit kaplama yapılacak. Bunun yanı sıra yol ve kaldırım aydınlatmalarında dekoratif aydınlatma ledleri kullanılacak. Bütün etapların bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa