Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kartepe Belediyesi ekipleri, ilçede yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

        Kartepe Belediyesi bir yandan ilçe genelinde yol genişletme çalışmalarını sürdürürken bir yandan da gelen talepler doğrultusunda çevre düzenleme çalışmalarını da aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda ilçede bulunan 3 anaokulunun bahçelerinde düzenleme çalışması yaptı. Düzenleme ile bahçelere toprak takviyesi yapan ekipler, bahçelere yeni bitkiler de dikti.

        Kartepe Belediyesi ekipleri ayrıca, ilçede nüfusun yoğunlaştığı bölgelerdeki yolların açılması ve genişletilmesi çalışmalarını da sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bu kapsamda İstasyon Mahallesi Yurt Caddesi, Rüzgar ve Adalet Sokak da ulaşımı rahatlatmak için imar yolu genişletme çalışması başlattı. Yol genişletme çalışmaları çerçevesinde mekanik malzeme serilen güzergahların tesfiyesi de yapılıyor. Ekipler İstasyon Mahallesi’nde 3 farklı güzergahta ortalama 12 metre genişliğinde 900 metre uzunluğunda imar yolu genişletme çalışması başlattı. Yol genişletme çalışması yapılan alanlar daha sonra asfalt serim programına alınacak.

        Kartepe’ye değer katan çalışmalar kapsamında ulaşım ağına yeni soluk getiren çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hızla gelişen ve kentsel kullanımın gerekleri çerçevesinde araç ve yaya güvenliğini sağlayacak çalışmalarımızı imar planları çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Üst yapı planlamaları doğrultusunda gerçekleşen çalışmalarda ekiplerimiz gayretle ve hızla düzenlemeler yapıyor. Nüfusun yoğunlaştığı bölgelerdeki yolların açılması ve genişletilmesi çalışmaları kapsamında güvenli ve modern yolları ulaşıma açmak için yeni imar yolları üzerinde düzenlemelerimiz bahar ayları ile birlikte hız kazanarak devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa