Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mart ayının ilk haftasında açılışı yapılan ve yeni vizyonu ile büyük beğeni toplayan fuaye ve sergi salonunun artık kültür ve sanatın hizmetinde olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 910 Nisan tarihleri arasında kutlanan Mimar Sinan Haftası sebebi ile Kayseri Mimarlar Odası Üyelerine özel fotoğraf sergisi açıldığını söyledi.

        Melikgazi Belediyesince tarihi mekânların aslına uygun olarak onarılıp günümüz hizmetine sunulmasının örnek gösterildiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olara Ağırnas Bölgesinde kutlan Mimar Sinan Anma etkinliklerinde bir dizi çalışma yaptık. Bunlardan biri olan Melikgazi Belediyesi Tasarım Müdürlüğünün çalışmalarının yer aldığı fotoğraf sergisi olmuştur. Bu sergi ile tarihi mekânların onarım öncesi ve sonrası çalışmaların görsel olarak sergisi açılmıştır. Kayseri Mimarlar Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri bu sergiyi gezerek hem bilgilendirilmişler hem de görüşleri alınmıştır. Çok faydalı olan bu sergi ile ayrıca Belediye ve Meslek Odası işbirliğinin güzel bir örneği sergilenmiştir“ dedi.

        Kayseri Mimarlar Odası önceki Başkanı Mimar Eda Velibaşoğlu ise bu serginin son derece bir çalışma raporu niteliğinde olduğunu ve ayrıca Mimar Sinan haftasında açılmasının ise ayrı bir anlam taşıdığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa