Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açarak bütünlüğü bozulmuş ve yıpranmış yollarda asfalt çalışmalarına başladı.

        Niğde Belediyesi kentin farklı cadde ve sokaklarında yenileme çalışmaları yaparak daha modern ve kullanışlı yolları vatandaşın hizmetine sunuyor. Kış mevsimi sonrasında bütünlüğü bozulmuş yolların sürücülere zor anlar yaşatmaması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt çalışmalarını başlattı.

        Ekiplerin asfalt çalışmalarına Yeni Hal Kompleksinde başladığını ve şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan, asfaltın yanı sıra kaldırım çalışmalarının da startının verildiğini ifade etti. Başkan Özkan; “Şehrimizin ihtiyaçlarına hızla cevap vermek adına ekiplerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Belirlenen asfaltlama programının yanı sıra, vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Yaza hazırlık çalışmalarımız kapsamında, Niğdelilere daha güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa