Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Pazarlar ilçesine bağlı Sofular köyünde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

        Sofular Ortaokulu tarafından organize edilen öğrenciler arası futbol turnuvası Kayılar, Bozoklar, Wolf Türk ve Pro Türk takımlarının katılımı yapıldı. Finale kalan Kayılar ve Bozoklar maçı heyecan dolu anlara sahne oldu. Kayıların 51 kazandığı maçı İlçe Kaymakamı Gürsel Temurci, İlçe Jandarma Komutanı M.Ömer Halitoğulları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Çakır, Özel İdare Müdürü Süleyman Erdoğan, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

        Maç sonunda Kayı Sporlu futbolculara madalyalarını ve birincilik kupasını İlçe Kaymakamı Gürsel Temurci ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Çakır takdim etti.

        Takım kaptanı Kemal Doymaz, "Kupayı kazandığımız için sevinçliyiz. Takımların farklı sınıf düzeylerindeki arkadaşlarımızdan oluşması bize takım olma ve birlikte hareket etme duygusu kazandırdı. Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Enver Karaköse’ye, İlçe Kaymakamımıza ve turnuvamıza desteğinden dolayı ilçe Spor Müdürümüz Harun Çakır’a teşekkür ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa