Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Selçuklu ilçesinde 'hizmet kalitesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen "Yerel Buluşmalar" eğitimciler ve din görevlilerinin ardından sendika temsilcileriyle devam etti.

        Selçuklu Belediyesi tarafından resmi ve sivil kuruluşların katılımı ile eğitimden kültüre, altyapıdan imara bütün konularda şehrin geleceği için ortak kanaat oluşturma ve birlikte hareket etme amacıyla gerçekleştirilen yerel buluşmaların son durağı sendikalar oldu. Selçuklu Kongre Merkezinde sendika temsilcilerinin katılımı ile yapılan istişare toplantısında farklı kurum ve kuruluşlarda şehre hizmet eden kamu personellerinin ülkemize sağladığı katma değerin önemine vurgu yapıldı.

        Yerel buluşmalar kapsamında şehrin gelişimine öncülük etme adına yapılan istişare toplantılarının önemine dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, toplantıların hizmetlerin planlanması, verimliliğin artırılması ve ortak hareket etme noktasında faydalı olduğunu ifade etti. “Şehrimiz adına hayırlı kararlar çıkması için gayret gösteriyoruz” diyen Başkan Altay, “Sendikalarımız çok büyük kitleleri temsil ediyorlar. Memur Sen ve Hak İş olarak çeşitli iş kolları ve şubeleriyle şehrimizin ve ülkemizin her noktasında kamu personellerini temsil ediyorsunuz. Belediye personellerimizde bu sendikalarımızın birer üyesidir. Dolayısıyla hem şehrimiz hem de ülkemiz için genel kanaat oluşturma adına önemli kuruluşlarla bir araya gelerek ortak noktalarda birlikten kuvvet doğar ilkesiyle daha güzel sonuçlar elde etmek üzere birlikte hareket etmekteyiz” dedi.

        “Mücadelemiz imkanlar doğrultusunda hakkımız olan içindir”

        Eğitim BirSen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer yerel buluşmaların önemine dikkati çekerek, “Bizler çalışanın haklarını en iyi şekilde korumak için çalışıyoruz. Sendikacı olarak gelişen ülkemizin refah payından da muhakkak ki payımıza düşeni almak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ülkemizin 2017 yılı için 7.4 ekonomik büyümesi gerçekten güzel bir gelişmedir. Bu buluşmayı organize eden Selçuklu Belediyemize, AK Parti yerel yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

        Yerel Buluşmaların Selçuklu'da hizmet kalitesine katkı sağladığını ifade eden AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer; "AK Parti olarak insanımızı temsil eden bütün kurum ve kuruluşlarla her zaman bir araya gelerek önümüzdeki süreci istişareli ve uyumlu bir şekilde belirli bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların tek bir amacı var. O da insanımızı, şehrimizi ve ilçemizi daha iyi noktalara taşımak. Bu çerçevede bu toplantıların faydalı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

        AK Parti'nin istişareye verdiği önemi göstermesi açısından yerel buluşmaların önemli olduğunun altını çizen AK Parti İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Kulu ve Seyit Mehmet Sümer de, yeni dönemde de toplumun her kesimiyle iletişim ve işbirliğinin artarak devam edeceklerini ifade etti.

        Program sendika temsilcilerinin faaliyet alanlarıyla ilgili talep, öneri ve görüşleri dile getirmesi ile sona erdi. Programa AK Parti İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Kulu, Seyit Mehmet Sümer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Eğitim BirSen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, Hizmetİş Konya Şube Başkanı Vacit Sır ve diğer sendika temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa