Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Kahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) binasının yerinde yeni bir SYDV binasının yapılacağını açıkladı.

        TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünce yapılması uygun görülen proje için 4 Milyon 278 Bin 680 TL ödenek tahsisinin sağlandığını söyledi. Yeni SYDV binasının şimdiden Kahta halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkanvekili Ahmet Aydın, “Daha önce projesi hazırlanan ve 2018 yatırım programına alınan, mevcut Kahta SYDV binası yerinde yapılacak yeni SYDV binası yapım ihalesi için belirlenen 4 Milyon 278 Bin 680 TL ödeneğin tahsisin sağlandı. Aynı şekilde Kahta’da 1 aileye ev yapımı için kurul tarafından talep edilen 25 Bin TL kaynak tahsisin yapılarak onaylandı” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa