Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş, Aslanapa ve Dumlupınar ilçelerinden yatırımcılar Altıntaş ilçesinde bir araya geldi.

        Yatırımcılara ekonomik yatırımlar desteklemesi ile ilgili tebliğ yapılarak bundan sonraki zamanlarda neler yapmaları gerektiği anlatıldı.

        Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Ataman, Altıntaş İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız ve Dumlupınar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fırat Altıntaş'ın ve yatırımcıların katıldığı program da, Altıntaş İlçe Müdürü Fatih Yıldız, ekonomik yatırımların ilçeye katkısından yapılan yatırımlarla ilçe tarım ve hayvancılığın ne kadar değiştiğinden bahsetti ve hak kazanan yatırımcılara hayırlı olsun dileklerini iletti.

        Toplantıda söz alan Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Ataman, ''Kütahya'da başvuru sayısı bakımında bütün yılların başvuru sayısı kadar başvuru alarak bir rekor kırdık. Bu durum bizleri çok sevindirdi. Altıntaş ilçesi 25 yatırımla başlarda yer alıyor. Başta İlçe Müdürü ve teknik ekibine teşekkür ediyorum.. Hak kazanan yatırımcıları kutluyorum''dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa