Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı’da üniversite öğrencileri caddeye 3 boyutlu resim çizdi. İlk başta ne olduğuna anlam veremeyen vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

        Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Öğretmenliği 4’üncü sınıf öğrencileri Çiğdem Durmuş ile Fatma Ecrin, topluma hizmet dersi kapsamında Eski Van Caddesi’nde 3 boyutlu resim çalışmasına başladı. 3 boyutlu resim çalışmasını gören vatandaşlar ilk günlerde yapılan çalışmanın ne olduğuna anlam veremedi. 4 gün süren çalışmanın ardından sona eren 3 boyutlu resim çalışmasını yakından izleyen vatandaşlar cep telefonları ile bol bol video ve fotoğraf çekti. ilginç görüntülerin ortaya çıktığı ve vatandaşların meraklı bakışları arasından çizilen 3 boyutlu resimde, köprü, akarsu ve çukur bulunuyor.

        Eski Van Caddesi’nde 3 boyutlu resim çalışması yapan Çiğdem Durmuş, topluma hizmet dersi kapsamında böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Vatandaşların tepkisinin oldukça olumlu olduğuna dikkat çeken Durmuş, çalışmanın herhangi bir mesaj içermediğini belirtti. Durmuş, "Ağrı’nın sanatla iç içe olması için yaptık bu çalışmayı. Çalışmaya ilk başladığımızda vatandaşlar çok merakla ve sabırsızlıkla beklediler. Biz 4 günlük sürede çalışmamızı bitirdik. Güzel bir çalışmaydı, insanlarla tanıştık, aile olduk, şimdi özleyeceklerini söylüyorlar" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa