Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürleri ile eğitime dair fikir alışverişinde bulundu.

        Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Halil Başer, ’’İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okul Müdürlerimizle bir araya geldik. Eğitim ve Öğretim camiamızın çok değerli neferleriyle istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunduk. Eğitim noktasında bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve bundan sonra yapacağımız projeler hakkında bilgilerde bulunduk. Çavdarhisar Belediyesi olarak bizim yatırım ve projelerimizde eğitim en başta gelen alanlardan birisidir. Çünkü her zaman da söylediğimiz gibi eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğu düşüncesindeyiz. Eğitimcilerimizin daha iyi imkan ve ortamda öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vermeleri amacıyla eğitime olan katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı yavrularımızı yetiştiren eğitimcilerimize teşrifleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Çalışmalarında muvaffakıyetler diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa