Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın çağrısı üzerine ilçede bayrak seferberliği başlatıldı. İlçedeki birçok vatandaş, esnaf ev ve iş yerlerine bayrak astı.

        Türk Silahlı Kuvvetleri’nin geçtiğimiz aylarda başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’ tüm ülkeyi tek yürek haline getirdi. Ceylanpınar'da yapılan harekata destek vermiş ve Afrin'in kontrolü tamamen sağlanınca ilçe halkı sokaklara dökülerek zaferi kutlamıştı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne destek olmak amacıyla "Sende evine ve iş yerine bir bayrak as, Mehmetçik'e destek ol" ismiyle bir çağrı yaptı. Başkan Atilla'nın çağrısı sonrada Ceylanpınar'da 7'den 70'e herkes çağrıya destek olarak evine ve iş yerine bayrak asmaya başladı. Özellikle çağrı sadece Ceylanpınar'la da sınırlı kalmadı. Sosyal medya üzerinden çağrıyı duyan bazı vatandaşlar İstanbul, Ankara'dan bile destek verdi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türkiye'ye kimsenin diz çöktüremeyeceğini ifade etti. Atilla, "Gün bir ve beraber olma günü. Bir olacağız, beraber olacağız, iri ve diri olacağız hep beraber Türkiye olacağız inşallah. Bir ve beraber olursak bayrağımızı indiremeyecekler, ezanımızı susturamayacaklar, vatanımızı bölüp parçalayamayacaklar. Bu millete diz çöktüremeyecekler diyoruz. Çünkü etrafımızda dönen olayların hepsi Türkiye ile alakalı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile buna müsaade edilemeyeceğini söyledi ve kim olursa olsun terör örgütleriyle aramızdaki askerlerin çekilmesini söyledi. Amerika’ya hepsinin toprağa gömüleceğini söyledi. Bir farkındalık oluşturmak açısından da böyle bir çağrı yaptık. Kahraman Ceylanpınar halkı da hemen çağrımıza kulak vererek bayrak asmaya başladı. Ayrıca Ceylanpınar halkı ile gurur duyduğumu belirtir, bu onurlu davranışlarından dolayı da teşekkür ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa