Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suriye sınırındaki terör unsurlarına yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ kapsamında sınır birliklerinde görev yapan asker ve polislere moral ve destek vermek amacıyla Basın Yayın Enformasyon Muğla Bölge Müdürlüğü’nce ziyaret gezisi düzenlendi.

        Basın yayın Enformasyon Muğla Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluk alanı Muğla, Aydın ve Denizli illerinde grev yapan 24 basın çalışanı üç günlük Mehmetçik’e moral ve destek ziyareti kapsamında Hatay, Reyhanlı ve Kilis sınırında görev yapan Mehmetçik ziyaret edilecek. Basın yayın Enformasyon Bölge Müdürü Sezgin Sağun, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğüne yönelik yıllardır süren terör tehdidini bertaraf etmek amacıyla Türk Siyahlı Kuvvetlerimiz ve daha sonra Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarınca başlatılan ‘Zeytin Dalı’ operasyonu başarıyla devam ediyor. Operasyonda görevli asker ve polisimin yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla BYEGM Muğla İl Müdürlüğü olarak sınır bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerimize hem moral, hem de destek olmak amacıyla Muğla, Aydın ve Denizli illerimizde görev yapan yerel medya mensubu arkadaşlarımız görevlilerimiz ile birlikte üç günlük ziyaret gerçekleştiriyor. Ziyaret kapsamında Hatay Reyhanlı ve Kilis sınırlarında görev yapan güvenlik güçlerimiz ziyaret edilecek. Ziyaret kapsamında desteklerini esirgemeyen Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa