Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen ve kendi içinde bir çok ilki barındıran korku filmi ‘Sandık’ 20 Nisan’da vizyona giriyor.

        Çekimleri Bursa, Keles ve çevresi ile Kemaliye, Gelemiç Köyü, Kocayayla, Orhaneli ve Mustafakemalpaşa Suuçtu Şelalesi, Ayvaini mağarası gibi doğal plato vasfı taşıyan bölgelerde gerçekleştirilen ‘Sandık’ 20 Nisan’da vizyona giriyor. Yepyeni bir korku tecrübesi vaadi ile gösterime girecek olan film, kendi içinde pek çok ilki de barındırıyor. Film, tamamı Bursa kaynakları ile Gerilla Film mantığında çekilen ilk korku filmi olmasının yanında, sahip olduğu bilimkurgu referanslarıyla da Türkiye açısından bir ilk olma özelliği taşıyor.

        Yönetmenliğini Mücahit Pehlivan, görüntü yönetmenliğini ise Mehmet Yiğit’in yaptığı film, görsel estetiği ve yöresel unsurların kullanımı, başarılı oyunculuklarıyla yeni ve farklı bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa