Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kardemir A.Ş. eski yönetim kurulu başkanı Mutullah Yolbulan'ın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesinin ardından Yolbulan Ailesi'ne taziye ziyaretleri gerçekleştirildi.

        Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve beraberindeki protokol üyeleri Yolbulan Ailesi'ne taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. Mutullah Yolbulan'ın kardeşi Ahmet Zeki Yolbulan Mutullah Yolbulan'ın oğlu ve Kardemir A.Ş. yönetim kurulu üyesi Mustafa Yolbulan ve aile üyeleri Yenişehir bölgesinde bulunan Kardemir lojmanlarında taziyeleri kabul etti.

        Yolbulan'ın cenazesi İstanbul'dan Karabük'e getirilerek yarın öğle namazına müteakip Ulucamii de kılınacak cenaze namazı sonrası Öğlebeli mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecek. Mutullah Yolbulan'ın cenazesi için Kardemir fabrikalarında cenaze töreni düzenlenecek. Öte yandan cenaze törenine iş ve siyaset dünyasının yanı sıra geniş katılımın olması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa