Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        0410 Nisan tarihleri arasında kutlanan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü nedeniyle Emniyet Müdürü Tolga Alpay ve çalışma arkadaşları Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'yı makamında ziyaret etti.

        Polis Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ziyarette açıklama yapan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, kamunun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan Emniyet Teşkilatımızın ve bu teşkilata mensup tüm polislerimizin 173. Kuruluş yıl dönümlerini kutluyorum. Hukuk devleti olmanın bir gereği olarak, hukuk kuralları çerçevesinde hizmet sunmak asli görevimiz olup hepimiz topluma hizmet etmek için varız. Türk Polis Teşkilatımız ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturu ile hareket ederek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için büyük bir özveri ile görevini ifa etmektedir. Emniyet mensuplarımız yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canını ortaya koymakta, mukaddes bildiği görevi uğruna şehit ve gazi olmaktadır. Bu vesile ile görevi başında şehit düşen ve aramızdan ayrılan şehitlerimizi rahmetle gazi polislerimizi ise minnetle anıyorum, başta ilçemizde görev yapan teşkilat mensupları olmak üzere tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim. Bu kapsamda ilçemizde yapılacak olan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü etkinliklerine Edremitli vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa