Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'da göreve geldiği 2017 yıl Eylül ayından bu yana farklı uygulamaları ile dikkat çeken Emniyet Müdürü Orhan Çevik, bu kez Özel Harekat Polisleri'nin kamuflajını giyip yunus timinde görevli polislerin kullandığı motosikletin arkasına binerek devriye attı.

        10 Nisan Polis haftası dolayısıyla asayiş ve trafik denetimine çıkan Emniyet Müdürü Orhan Çevik'i yunus timleri ile birlikte motosiklet üzerinde görenler ise telefonları ile fotoğraf ve video çekti.

        Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevine geçtiğimiz yıl Eylül ayı başında Iğdır’dan tayin olarak başlayan Emniyet Müdürü Orhan Çevik, ilginç uygulamaları ile dikkat çekmişti. Aranan zanlıları polislerine zimmetleyerek bulunup adalete teslim edilmesini ve böylece bir çok olayın aydınlatılmasını sağlayan Çevik, il merkezindeki okulların çıkışında öğrencileri takip ettirerek de suç odaklarına ulaşma başarısı göstermişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa