Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Viyolonsel ve Piyano Öğrenci Konseri" Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Salon 2003'te gerçekleşti.

        Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen konserde misafir öğretim elemanı Yıldız Çiçek Sivri ile Devlet Konservatuarında Viyolonsel eğitimlerine devam eden Devrim Büyükbayraktar ve Rüştücan Güngör klasik eserleri seslendirdi. Konseri çok sayıda öğrenci izledi.

        Klasik Eserler Viyolonsel ve Piyano ile seslendirildi

        Viyolonsel ve Piyano konserinde ilk olarak Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Viyolonsel bölümü öğrencisi Rüştücan Güngör, misafir Öğretim Elemanı Yıldız Çiçek Sivri eşliğinde; Johannes Brahms'ın "Op. 38 No. 1 Mi Minör Viyolonsel Sonatı, 2. Allegretto quasi Manuetto & Trio ve 3. Allegro" eserlerini; Franz Joseph Haydn'ın "No.1 Do Majör Viyolonsel Konçertosu ve 3. Allegro Molto" eserlerini viyolonsel ve piyano ile seslendirdi. Güngör'ün ardından Devlet Konservatuarı Viyolonsel bölümü öğrencisi Devrim Büyükbayraktar, Yıldız Çiçek Sivri eşliğinde; Franz Peter Schubert'in "Arpeggione Sonata D.821, 2. Adagio ve 3. Allegretto" eserlerini; Edward William Elgar'ın "Op. 85 Mi Minör Viyolonsel Konçertosu, 3. Adagio ve 4. Allegro; Moderato; Allegro, mal non troppo; Poco pi lento; Adagio" eserlerini seslendirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa