Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanoğulları KızErkek Kuran Kursu ve Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği, acil cami ihtiyacı olan mahallelerde cami, kız ve erkek Kuran Kursları yaptırmak için Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’dan arazi talebinde bulundu.

        Saruhanlı’da yeni kurulan Saruhanoğulları KızErkek Kuran Kursu ve Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği hızla hizmete başladı. Dernek Başkanı İbrahim Anat ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı gerçekleştirdi.

        Dernek Başkanı Anat, derneğin faaliyet alanı hakkında Başkan Yaralı’yı bilgilendirerek derneğin faaliyet alanı içinde öncelikle Saruhan Mahallesinde bir cami yapılmasının acil ihtiyaç olduğunu belirtti. Anat, derneğin faaliyet alanı içinde İmam Hatip Okullarının alt yapısını oluşturan kız erkek Kuran Kursu yapılması konusunun da olduğunu belirterek Başkan Yaralı’dan kızerkek Kuran Kursu ve cami yapımı için yer talebinde bulundu.

        Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı da, “İlçemizde kısa süre önce kurulan Saruhanoğulları Kız Erkek Kuran Kursu, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Anat ve Yönetim Kurulu üyelerini belediyemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. İlçemizdeki İmam Hatip Ortaokulu'nun bulunduğu bölgede uygun bir yere cami ve Kur'an Kursu yapılması yönündeki taleplerini dinledik. Böyle bir projeye duyarsız kalmamız mümkün değil. Dolayısıyla bu alandaki yer sorununun çözümü için çalışma başlattık, hayırlı olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa