Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havran Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği programın konuğu Prof.Dr. Mustafa Karataş oldu.

        Belediye Kültür Merkezi’nde ‘Son Kale Türkiye’ isimli konferansa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti Havran İlçe Başkanı Ahmet Dayı, Belediye başkan yardımcıları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile Havranlılar katıldı.

        Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan konferansta Prof.Dr. Mustafa Karataş, Türkiye'nin jeopolitik ve stratejik önemini anlattı. Karataş, Türkiye tarihinde ilk defa Dünya'ya meydan okuyan bir ülke konumuna geldiğinin altını çizdi. Osmanlı’yı iyi anlamamız ve öğretmemiz gerektiğini söyledi.

        Karataş, “Hala Başkan Kafaoğlu’nun yaptığı dişleri kullanıyorum”

        Prof. Dr.Mustafa Karataş Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile üniversite yıllarında tanıştıklarını aynı evde kaldıklarını belirterek “Başkanımız çok çalışkan bir öğrenciydi. Hem okuyor, hem de çalışıyordu. İlk benim dişlerimi başkanımız yaptı. Hala aynı dişleri kullanıyorum” dedi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’da, “Bugün kıymetli Havranlı hemşehrilerim ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Mustafa Karataş hocamız öğrencilik yıllarımız birlikte geçti. Güzel günlerdi” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa