Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri’nde açılan tiyatro atölyelerine giden çocuklar dönem sonu gösterisi düzenledi.

        Odunpazarı Belediyesi’nin Gökmeydan, Kırmızıtoprak, Sezai Aksoy, Emek, Büyükdere ve Ihlamurkent Halk Merkezleri’nde açılan tiyatro atölyelerine giden çocuklar, yıl boyunca hazırlandıkları tiyatro oyunları ile tiyatro severlerle buluştu. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yılsonu gösterisine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, veliler ve çok sayıda Eskişehirli katıldı.

        Gökmeydan Halk Merkezi tiyatro atölyesi Umut Masalı adlı oyunu sahnelerken, Kırmızıtoprak Halk Merkezi Barış Ülkesi, Sezai Aksoy Halk Merkezi Değerlerimiz, Emek Halk Merkezi Bir Deniz Masalı, Büyükdere Halk Merkezi Çocuk Hakları adlı çocuk oyunları ile seyirciyle buluşurken, Ihlamurkent Halk Merkezi Çocukluk Hakları adlı çocuk oyununu sahneledi. Oyunlarda yer alan tüm çocuklara katım belgesi ve madalya verildi. Oyun ve oyuncular bazı kategorilerde değerlendirilerek, ödüllendirildi.

        Çocukların iyi eğitim aldıklarında çok güzel işler çıkartabildiklerini ifade eden Başkan Kazım Kurt, “İyi eğitim şart. Son zamanlarda eğitim sistemimizle ne kadar oynasalar da yine de geçmişten kalma bir çekirdek var. Bu çekirdeği kaybetmememiz lazım. Türkiye’de laik ve demokratik eğitimi gerçekleştirinceye kadar mücadele edeceğiz. Bugün, burada gördük ki; çocuklarımız gerçekten çağdaş Türkiye’nin çocukları olacak ve kendi gelişimlerini Eskişehir’e yakışır biçimde tamamlayacaklar. Buna katkı sunan bütün ailelere, velilere ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağ olun, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

        Ödüle layık görülen Halk Merkezileri ve minik oyuncular, madalyalarını ve katılımcı belgelerini Başkan Kurt’un elinden aldı. Etkinlik sonunda Başkan Kurt, minik oyuncular ve eğitmenleri ile toplu fotoğraf çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa