Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı atleti Ahmet Bayram, Tarsus ve Marmaris’te katıldığı yarışmalardan kupa ve madalyalarla döndü.

        Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram Tarsus ve Marmaris’te katıldığı yarışmalarda Manisa'nın adını başarıyla duyurmaya devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı koşucusu Ahmet Bayram, Tarsus’ta yapılan 13. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonunda 600 sporcu arasında genel klasmanda 26’ıncı, yaş grubunda ise 3’üncü oldu. Bayram ayrıca Marmaris’te yapılan Run Yarı Maratonunda ise genel klasmanda 5’inci, kendi yaş grubunda ise 1’inci oldu. Başarılı sporcu Bayram, kazandığı kupa ve madalyalarla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan'ı makamında ziyaret etti.

        Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, şampiyon atlet Ahmet Bayram’ı başarılarından dolayı kutlayarak, “Ahmet Bayram kulübümüzün başarılı sporcularından birisi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde spora ve sporcularımıza verdiğimiz desteklerin karşılığının böylesine güzel başarılarla almamız bizleri çok mutlu ediyor. Ahmet Bayram’ı kazandığı başarılardan dolayı bir kez daha kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa