Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), yaz ayının yaklaştığı şu günlerde ziyaretçilerine harcadıkça kazanma şansı sunuyor. Bahar alışverişini fırsata dönüştüren Bahar Kampanyası ile 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese seçili mağazalardan 50 TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyor.

        Zengin marka karması ve çocuk, aile, genç her yaştaki ziyaretçisine ayrıcalıklı alışveriş deneyimi sunan Yeşilyurt AVM, 11 Nisan’da başlayacak olan Bahar Kampanyası ile ziyaretçilerini kazanmaya davet ediyor. 11 Nisan Çarşamba günü başlayıp 15 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek kampanya kapsamında, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazalardan toplamda ya da tek seferde 500 TL alışveriş yapan Lucky Card sahipleri, fiş ya da faturalarını danışma bankosunda işleterek, Bahar Kampanyası’ndan anında 50 TL hediye çeki alabilecekler. AVM ziyaretçilerinin ister bir mağazadan, isterlerse farklı farklı mağazalardan yapacakları alışverişlerinin toplamı 500 TL' ye ulaştığında yapmaları gereken tek şey Lucky Card bankosuna uğramak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa