Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars’ta, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 173. yıldönümü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

        Kars Valisi Rahmi Doğan ve Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. Yılı etkinlikleri kapsamında engellilerin sosyal hayata katılımının sağlanması ve toplumda engellilik bilincinin artırılması amacıyla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde bir program düzenledi.

        Programda bir grup engelli çocuk aileleriyle birlikte resmi araçlarla okullarından alınarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Asayiş Şube Müdürü Mehmet Remzi Köpüklüoğlu, Güvenlik ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nail Savran ve şube personelleri tarafından karşılanan engelli çocuklara ve ailelerine yaş pasta ve meyve suyu ikram edildi.

        Daha sonra engelli çocuklar TOMA’lara bindirilerek kısa bir gösteri yapıldı. Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne bağlı diğer araçlara bindirilen engelli çocuklar son olarak Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü’nde bulunan kamera odalarını gezerek MOBESE’den kenti izleyip, telsiz konuşması yaptı.

        Etkinlik hakkında gazetecilere bilgi veren Asayiş Şube Müdürü Mehmet Remzi Köpüklüoğlu, “Teşkilatımızın kuruluşunun 173. Yıldönümü dolayısıyla Toplum Destekli Şube Müdürlüğü arkadaşlar tarafından bir program düzenlendi. Bu günümüzde engelli çocuklarımızla birlikte olalım, onlara bir gün de olsa polisliği yaşatalım, onların sevinçlerine ortak olalım istedik” dedi.

        Köpüklüoğlu, “Biz hep birlikteyiz. Bu farkındalığı yaratmak için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Çocuklarımızı okullarından almak suretiyle Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüze getirdik. Buradaki tüm arkadaşlar onları karşılamak suretiyle bu mutlu anımızı paylaştık, pasta kestik. Daha sonra çevik kuvvet araçları, mobese merkezi gibi alanları dolaştırarak mutluluklarına ortak olduk. Kars Emniyet Müdürlüğü olarak engelli çocuklarımıza aileleriyle birlikte katıldıkları için hem kendilerine hem de ailelerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 173. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Polis Evinde İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, şehit aileleri ve emekli emniyet mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa