Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) öğrenim görmek isteyen uluslararası öğrenci adaylarına yönelik olarak düzenlenecek olan AKDENİZ YÖS2018 sınavı için yurt dışında tanıtımlar devam ediyor.

        Bu yıl 26 ülke ve 41 merkezde düzenlenecek AKDENİZ YÖS2018 sınavı için Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı Feyzullah Arslan ve Akdeniz Üniversitesi Nefroloji Bölümü Uzman Dr. Feyza Bora’nın katılımıyla İsveç'in başkenti Stockholm ve Malmö kentinde tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

        Uluslararası öğrenciler tarafından Akdeniz Üniversitesi’ne olan ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Feyzullah Arslan, AKDENİZ YÖS2018 sınavının sadece Türk vatandaşları için değil, tüm ülke vatandaşları için de geçerli olduğunu belirtti. Arslan, “Biz istiyoruz ki dileyen herkes her yıl 15 milyon turistin ziyaret ettiği eşsiz güzelliklere sahip şehrimiz Antalya’da, eğitimde ve bilimde öncü Akdeniz Üniversitemizin eğitim ve öğretim imkanlarından faydalanabilsin” diye konuştu.

        AKDENİZ YÖS2018 sınavının yurt dışında yaşayan gurbetçi gençler için de büyük bir fırsat olduğunu aktaran Arslan, ''Çocuklarımızdan bu sene liseyi bitirenler Akdeniz Üniversitesi web sayfasına girerek 16 Nisan'a kadar online olarak kolaylıkla başvuru yapabilirler. Tüm uluslararası öğrenci adaylarımızı sınavımıza katılmaya davet ediyoruz.''

        12 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak AKDENİZ YÖS2018 için başvurular 16 Nisan 2018 tarihine kadar, 'akus.akdeniz.edu.tr' adresi üzerinden online yapılabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa