Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, serasında özel olarak yetiştirdiği çiçek ve bitkileri, peyzaj düzenlemelerinde kullanarak ilçeye estetik bir görünüm kazandırıyor.

        Başiskele, yol kenarlarında, orta refüjlerde, yeşil alanlarda yapılan düzenlemeler ve bitkilendirme çalışmaları ile renkleniyor. Yol kenarlarında, kavşaklarda ve ilçenin çeşitli mahallelerinde peyzaj düzenlemelerini gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ayrıca bitkileri yabani otlardan da temizleyerek yeşil dokusunu koruyor. Bu yönde yapılan çalışmalar kapsamında Yeşilyurt Mahallesi’nden Serdar Mahallesi ve Aydınkent Mahallesi’ne uzanan ana yol kenarında desenli peyzaj çalışması yapılırken, Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi’nde bitkilendirilen orta refüj ile Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi baharın gelmesi ile güzelliğini etrafa hissettiriyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa