Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Girişimci İşadamları Derneği (MEGİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) yeni yönetimini tebrik etti.

        MTSO geçtiğimiz günlerde yeni başkanını, yönetimini ve meclis başkanını seçti. Seçim sonucunda başkanlığa Ayhan Kızıltan seçilirken, Meclis başkanlığına ise Hamit İzol seçildi. MEGİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol'da, yayınladığı mesajla yeni başkanlar Kızıltan ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

        MTSO'nun Mersin adına en önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirten İzol, "MTSO, Mersin adına büyük önem taşıyan, kentimizi ortak paydada toplayan çatı kuruluşudur. Seçilen yeni başkan ve yönetiminin kentimize faydalı işler yapacağından hiç şüphemiz yoktur. Mersin'in ileriye taşınması adına faaliyet gösteren öncü bir kuruluş olma özelliği taşıyan MTSO, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da kentimizin menfaatleri için çalışmalar yapacağı ve tüm STK, kurum ve kuruluşları bir araya getirerek kentimizin kalkınmasında etkin rol oynayacağından eminiz. Mersin GİAD ailesi olarak MTSO'nun geçmiş dönem başkanı Şerafettin Aşut ve yönetimine kentimiz adına vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, yeni seçilen başkan Ayhan Kızıltan ve yönetimine başarılar dileriz. Biz de Mersin GİAD olarak MTSO'nun yaptığı çalışmalarda kendilerine destek olmak için çaba sarf edeceğimizi ve güçlü Mersin için el ele vereceğimizin bilinmesini isteriz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa