Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, bölgede en yüksek hacimli krediyi kendilerinin verdiğini söyledi.

        Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile tüm Türkiye’de kullandırılmaya başlanan ‘Nefes Kredisi’ ile ilgili yeni bir detay açıklayarak “bölgede işlem hacmi en yüksek odayız” dedi. Nefes Kredisi ile ilgili bankalarla görüşüldüğünü ve protokollerin imzalanarak kullandırılmaya başlandığına dikkat çeken Başkan Yalçın şu ifadelere yer verdi; “Bilindiği gibi Nefes Kredisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kredi Garanti Fonu ve bankalar arasında yapılan bir anlaşma ile verilen bir kredidir ve TOBB’a bağlı oda ve borsalara üye olan KOBİ’lere verilmektedir. KOBİ’ler aylık 0,99 faiz, 6 ay geri ödemesiz 18 ay vade ile 200 bin liraya kadar kredi kullanabilecekler. Değerli üyelerimiz ve tüm kamuoyu bilsin ki; bu kredilerin oluşmasına Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem kredinin oluşmasında katkı verdik hem de oda olarak finansal destek sağladık. Yani bu kadar cazip şartlarla ve ilçemizde yüksek hacimli kredinin kullanılmasında oda olarak gayret ve maddi destek verdik. Zonguldak il ve ilçelerinde bu hacim yoktur. Diğer odalarda kullanım hacmi sembolik düzeydedir. Bilinsin ki; Bölgede işlem hacmi en yüksek odayız. İhtiyacı olan üyelerimizin kullanımına açık olan kredinin için odamızdan ilgili belge ve bilgilerin alınabileceğini hatırlatıyor ve emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyoruz. Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, üyelerimizin ihtiyaçlarını biliyor ve sorunların çözümü, şartların daha iyi olması için var gücümüze çalışıyoruz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa