Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menteşe İMKB İlk/Ortaokulunda Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yıldönümü kapsamında Emniyet Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği’nin katkıları ile oluşturulan ’10 Nisan Polis Kütüphanesinin açılışı yapıldı. Açılışa Vali Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Menteşe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ile öğrenciler katıldı.

        Açılışta konuşan Vali Esengül Civelek, “Toplumun huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mesai mefhumu gözetmeksizin cansiperane, özveri ile fedakârlık ile çalışan Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Sosyal sorumluluk anlayışı ile çocuklarımıza kazandırdıkları 10 Nisan Polis Kütüphanesinde öğrencilerimiz kitap okuma sevgisi, kültürü ve bilinci kazanacaklar. Boş zamanlarını da etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştireceklerdir. İl Emniyet Müdürlüğümüze ve Okul Aile Birliğimize bu kütüphaneyi okulumuza kazandırdıkları için teşekkür ederim” dedi.

        Konuşmanın ardından İMKB 10 Nisan Polis Kütüphanesi’nin açılışı yapılırken, açılışa katılan protokol kütüphanede incelemelerde bulundu. Kütüphane içinde şehit Yarbay Alim Yılmaz’ın babası Mehmet Yılmaz tarafından kaleme alınan ve kütüphane içinde büyük bir pano ile asılan ‘Türk Polisi’ isimli şiir okundu. Törende Okul aile Birliği tarafından hazırlanan pasta kesildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa