Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tüm ilçelerde rahat, konforlu ve güvenilir ulaşımı sağlayabilmek için dönüşümlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez Birecik’te Urfa Kart dönemini başlattı.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Siverek ile başlayan ve ardından Ceylanpınar’la devam eden toplu taşımada dönüşümün adresi bu kez Birecik oldu. Birecik’te Urfa Kart dönemini başlatarak 13 yeni aracın dönüşümünü gerçekleştirdi.

        “Halkımıza hizmetinin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz”

        Dönüşümü gerçekleşen araçların ve Urfa Kart uygulamasının tüm Birecik halkına hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “İlk olarak Siverek’te 55 ve Ceylanpınar’da 6 aracımızın dönüşümünü sağlayarak Urfa Kart uygulamasını başlattık. Şimdide sıra güzel ilçemiz Birecik’te. Bizim buradaki tek gayemiz halkımıza hizmetin en iyisini sunmaktır. Çünkü halkının refahını vizyon edinen Büyükşehir Belediyesi kadrolarımızla tüm ilçelerimize yepyeni projeler sağlıyoruz. Çalışan ve şehrini seven Büyükşehir Belediyesi kadroları olarak hizmetlerimize dur durak demeden devam ediyoruz” diye konuştu.

        Öte yandan Birecik’te faaliyete başlayan 13 yeni araç klimalı ve engelli vatandaşlara uyumlu olup, araçlar 24 saat esası ile kamera sistemiyle takip edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa