Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi, hizmete sunduğu yeraltı konteynerleri yaygınlaştırılmaya devam ederek ilçenin 5 farklı noktasına daha yeraltı çöp konteyneri yerleştirdi.

        Çevreyi temiz tutmak, pis koku ve görüntü kirliliğini engellemek en önemlisi halk sağlığını korumak amacıyla yeraltı çöp konteyner sistemini uygulamaya alan Başiskele Belediyesi, proejeyi yaygınlaştırıyor. Modern yer altı çöp konteyner sistemiyle, evsel atıkları yer altında muhafaza edilerek koku, bakteri ve çevre kirliliği ile birlikte oluşan görsel kirliliğin önüne geçiliyor. Çöp kapasitesi olarak da tek konteyner yerine 3 konteynerin bulunduğu yeraltı çöp konteyner sistemi 2 bin 400 litre ile daha geniş hacimli. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde imal edilen konteynerlerden 3 bacalı 6 tanesi daha yeni yerlerine monte edildi.

        Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde belediyenin kendi öz kaynakları ile imal edilerek özellikle toplu yaşam alanlarının bulunduğu noktalara monte edilen konteyner sistemlerinden 5 tanesi daha Yeniköy Merkez Mahallesi, Damlar Mahallesi ve Yeşilkent Mahallesi’nde vatandaşların kullanıma sunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa