Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’un Araklı ilçesinde sobadan sızan gazdan zehirlenen anneanne ile torunu hayatını kaybederken, bir torunu ise yaşam mücadelesi veriyor.

        Alınan bilgiye göre, ilçenin Merkez mahallesi 19 nolu sokakta bulunan bir binanın 2. katında yaşayan 77 yaşındaki Kıymet Soyyiğit, Kıbrıs'ta çalışan ve memleketine izne gelen torunu Hüseyin Sungur (25) ve Alparslan Sungur (28) birlikte evde kaldıkları sırada yakılan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Gazdan zehirlenen Kıymet Soyyiğit ile Hüseyin Sungur hayatını kaybederken, Alparslan Sungur hastanede tedavi gören annesinin kendilerine ulaşamaması üzerine durumu komşularına haber vermesi ile ağır yaralı olarak kurtarıldı.

        Kapı zilini çalan komşular, kapının açılmaması üzerine evin balkonu camını kırarak içeri girerken, dumandan zehirlenen ağabey KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Öte yandan olayda hayatını kaybeden anneane ile torununun cansız bedeni otopsi için Trabzon Adli Tıp Morgu'na kaldılırken, eve gelen polis ekipleri evde incelemelerini sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa