Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını inceledi. Nitelikli hale getirilen yollar, memnuniyetle karşılandı.

        Yürüttüğü asfalt çalışmalarıyla ilçeye nitelikli ve modern yollar kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresindeki çalışmaları inceledi. Hastane çevresindeki yollarda oluşan çukurların sürücülere zor anlar yaşatmaması ve bu durumun olası bir kazaya sebebiyet vermemesi adına Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin başlattığı çalışmalar tamamlama aşamasına getirildi.

        "Şehrin her noktasına yetişmeye gayret gösteriyoruz"

        Çalışmaların kısa süre sonra tamamlanacağını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Ben öncelikle hocama bize bu konuda yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum. Tabi şehrin her noktasına yetişmeye gayret gösteriyoruz ama özellikle üniversite hastanesinin poliklinikler noktasındaki sirkülasyon çok fazla. Bunun yanı sıra üniversitenin arka tarafından girişinde GASKİ’nin de hat çalışmaları yapılmıştı ve yol artık ömrünü tamamlamıştı. Tabi imar planına göre bu yol daha geniş ama kamulaştırmalardan kaynaklanan sıkıntıdan dolayı mevcut haliyle kullanabiliyoruz. En idealini beklemeye kalkarsak, vatandaşımız burada kalitesiz ortamda gidip gelmeye başlayacak. Kavşakları baypas ederek, buradan direk Karataş çıkışını kullanan bir yol olması münasebetiyle yalnızca hastaneye gelen değil, Karataş’a giden vatandaşlarımızın da kullanmış olduğu bir yol. Bizim buradaki yaklaşımımız, Şehitkamil, Şahinbey, Büyükşehir Belediyesi meselesi değil, kurumlar arası işbirliği çerçevesinde bütün belediyeler hep birlikte milletimize hizmet etmek. Bizim de görevimiz vatandaşlarımıza, hastalarımıza, hocalarımıza hizmet etmek. Arkadaşlarımız hızlı bir şekilde çalışmalara başladılar, en kısa sürede bitirecekler ve milletimizin hizmetine sunacaklar. Bizim buradaki asıl amacımız şekil değiştirmesinin gerekliliği. Çünkü artık üniversite bulvarı bu yükü kaldırmıyor ve yeni planlama yapılması gerekiyor. Üniversitenin arka girişinin olduğu noktada da zaten Büyükşehir Belediyemiz geniş yol çalışmasını devam ettiriyor. İnşallah burada da çalışmalar tamamlandıktan sonra yeni bir planlamayla üniversiteye daha rahat ve daha kaliteli ulaşımı sağlayabilecek çözümler üreteceğiz. Ben bu konuda bize yol gösterdikleri için ve talepte bulundukları için hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

        Yollarımız ile ilgili sıkıntılar vardı

        İncelemeler sonrası açıklamada bulunan Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin ise “Uzun süreden beridir yollarımız ile ilgili sıkıntılar vardı ve bu konuyu Başkanımız ile görüşmemizde, Başkanımız hemen onay vererek çalışmaları başlattı. Bunun yanı sıra bir de hastanemiz içerisinde Karataş bölgesine bir çıkış yolu verdik. O çıkış yolu ile birlikte vatandaşlarımız burayı bir girişçıkış olarak kullanmaya başladı ve yol da aktifleşti. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Birçok projelerimiz var, Başkanımız onlara da yardım edeceğini dile getirdi. Başkanımız ile birlikte vatandaşlarımızı düşünerek ve aynı zamanda hizmet kalitesinin de artması için adım adım beraberce çalışmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa