Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyespor, Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 6. Bölge’de 2. hafta maçında deplasmanda Elazığ Basketbol Akademi takımını 6745 mağlup etti.

        Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan turuncuyeşilliler rakibini etkili oyunuyla farklı mağlup etti.

        Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 6. Bölgede 2. hafta müsabakaları oynandı.

        Ligin ilk maçında Kahramanmaraş’a yenilen Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçta deplasmanda Elazığ Basketbol Akademi takımı ile karşılaştı. Özel İdare Spor Salonunda oynanan maçın ilk periyodunu Malatya Büyükşehir, ikinci periyodunu ise Elazığ Basketbol Akademi takımı önde tamamladı. Sonraki setlerde rakibine öne geçme şansı tanımayan Malatya temsilcisi sahadan 6745 galip ayrıldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı koçu Erol Akdeniz yaptığı açıklamada, iyi oyunla önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Malatya olarak basketbolda var olma mücadelesi verdiklerini kaydeden Akdeniz, “Bildiğiniz gibi ligimiz geçen hafta başladı. İlk maçta yenildik. İkinci maçımızda ise Elazığ karşısında iyi oyunla galip geldik. Bu galibiyet bizi lige daha iddialı tutunduracaktır. Malatya olarak basketbolda var olma mücadelemiz. Bu büyükşehirde basketbol sporunun hak ettiği yere gelmesi adına elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Sporcularımız kutluyorum” diye konuştu.

        Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, ligin 3. haftasında Bingöl Genç YİBO takımıyla sahasında karşılaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa