Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatyalı milli kickboks sporcusu Fatih Kürşat Aygün, 38 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan 3.İnternational Turkis Open Kickboks Şampiyonasında 74 kiloda altın madalya kazandı.

        Finalde gelene kadar İspanyol ve İngiliz rakiplerini yenen Fatih Kürşat Aygün, altın madalyaya uzandı. Milli sporcu Fatih Kürşat Aygün aldığı dereceyle başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli takım antrenörü ve Fatih Kürşat Aygün’ün babası Mehmet Ali Aygün, yaptığı açıklamada Fatih Kürşat Aygün’ün Malatya’ya önemli bir başarı kazandırdığını ifade etti.

        “Malatya’nın altın çocuğu”

        Fatih Kürşat Aygün’ün Malatya’nın altın çocuğu olduğunu kaydeden Milli Antrenör Mehmet Ali Aygün, “Sporcumuz Fatih Kürşat önceki yıllarda birçok uluslararası başarıya imza atarak, milli formayı defalarca terletmiş bir isim. Sporcumuz, 38 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan 3.İnternational Turkis Open Kickboks Şampiyonasında 74 kiloda altın madalya kazandı. Finale kadar İspanyol ve İngiliz rakiplerini yenen Fatih Kürşat Aygün, altın madalyaya uzandı. Milli sporcu Fatih Kürşat Aygün, aldığı dereceyle başarılarına bir yenisini daha ekledi” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa