Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NCR İnternational Hospital hekim kadrosunu genişletiyor.

        Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Koray Çelebi de NCR İnternational Hospital kadrosuna kadrosuna dahil etti. Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) ve Ankara Tabip Odası üyesi olan Op. Dr. Çelebi, Acıbadem Ankara Hastanesi’nden ayrılarak NCR İnternational Hospital’de yeni görevine başladı.

        Koray Çelebi

        Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde 20022008 yılları arasında eğitim gören Op. Dr. Çelebi, 2010 – 2015 yılları arasında ise İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümünde İhtisas eğitimini başarıyla tamamlayarak Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı unvanını almaya hak kazandı. Aynı yıl içerisinde Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği tarafından düzenlenen 24.Temel Mikrocerrahi Kursuna katılarak mikrocerrahi sertifikası aldı. Uzmanlık eğitiminin tamamlandıktan sonra Mardin Devlet Hastanesinde Plastik Cerrahi Uzmanı olarak mecburi hizmetine başladı. Mecburi hizmet sırasında Mardin’de estetik cerrahi ameliyatlarını özenle gerçekleştiren Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Çelebi, bölgedeki halkın teveccühünü almayı başardı. Mardin Devlet Hastanesi’ndeki görevinin ardından 2017 yılının Nisan ayında düzenlenen Dorsum Preservation Rhinoplasty (letdownpushdown) Kadavra Kursuna katıldı.

        Barcelona’dan döndükten sonra Acıbadem Ankara Hastanesinde çalışma hayatına başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa