Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

        Devrek Belediyesi, "Daha yaşanabilir bir Devrek" sloganıyla için ilçede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yapılan çalışmalara büyük önem veren Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, çalışmaları yakından takip ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı sokak ve bölgelerin üst yapılarını yeniliyor. İçme suyu, doğalgaz, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik gibi alt yapı çalışmaları dolayısıyla zarar gören parke yollar ve kullanışsız hale gelen kaldırımlar belediye ekiplerince yeniden yapılıyor. Sokaklar bir yandan hem daha güzel bir görünüme kavuşurken bir yandan da kalıcı ve kullanışlı bir üst yapıya kavuşuyor. Şu anda belediyeye ekipleri tarafından İnönü Caddesi’nde yer alan bağlantı yollarında yapılan üst yapı yenileme çalışmalarında sona gelindi.

        Ayrıca geçen günlerde sıcak asfalt çalışması yapılan Ankara Caddesi'nin kaldırımları yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı Eski Mahalle Osmanşahlar Sokak ile Yeni Mahalle 607 Nolu Sokak’ın üst yapıları yenilenecek. Bu sokakların uzun yıllar önce yapılan, içme suyu, doğalgaz, yağmur suyu, elektrik gibi alt yapı çalışmaları dolayısıyla tahrip olarak kullanışsız hale gelen parke yolları belediye ekiplerince sökülmeye başlandı.

        Su İşleri ekipleri ilçede yaptığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni Terminal karşısı Bükrü Sitesi ile Yeni Jandarma Karakolu arasında bulunan alanda DevrekZonguldak karayoluna zarar vermeden içme suyu yatay sondaj çalışması yapıldı. Ağalar Mahallesi Kooperatif evleri bölgesi ve civarı ile TOKİ bölgesine giden içme suyu ana hattı için yapılan yatay sondaj ile asfalt yolun altından uzun ömürlü 355'lik ve 110'luk polietilen borular geçirildi. Yapımı devam eden Devrek Irmağı Islah Projesiyle birlikte Devrek’in yeni yerleşim bölgesi olacak olan Dedeoğlu bölgesinde TOKİ de dahil Devrek Meslek Yüksekokulu’na kadar yapılacak binaların su problemi bu çalışmayla çözülüyor. Su konusunda hem ilçenin olumsuzlukları gideriliyor hem de ilçenin geleceği inşa ediliyor.

        Devrek Belediyesi, Egemenlik Mesire Alanı’nda düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalara büyük önem veren Belediye Başkanı Mustafa Semerci, çalışmaları yakından takip etti. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Semerci’ye teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa