Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi, şehrimizi her yönüyle tanıtmak için pek çok alanda çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu çalışmalardan birisi olan fotoğraf yarışmalarının beşincisi yapıldı. “Kayseri’nin Gurme Atlası” konulu fotoğraf yarışması ile Kayseri Mutfağı’nın birbirinden özel lezzetleri yüzlerce fotoğrafla bir kez daha tespit edildi.

        Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen beşinci ulusal fotoğraf yarışmasına fotoğraf tutkunları büyük ilgi gösterdi. Kayseri’nin birbirinden güzel yemeklerinin çekildiği “Kayseri’nin Gurme Atlası” konulu yarışmanın sonuçları açıklandı.

        Yarışmanın birinciliğini Kayseri’ye özgü şifa kaynağı içeceğimiz gilaburu suyunun fotoğrafıyla Uğur Aydın elde ederken, Develi Cıvıklısı fotoğrafıyla Ahmet Mücen ikinci, Yaprak Sarması fotoğrafıyla İsmail Daşgeldi üçüncü oldu. Mansiyon ödüllerini ise Yasin Çetin, Serap İkiyek ve Sertaç Nurtan kazandı. Yarışmaya katılan 50 fotoğraf ise sergilenmeye layık görüldü.

        Yarışmanın birincisine 6 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 4 bin, mansiyona layık görülen eserlere 2 bin, sergilenmeye layık görülen fotoğrafların her birine ise 250 TL ödül verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa