Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, 10 Nisan Polis Haftasını kutlayarak, Türk polisinin huzur ve güvenin teminatı olduğunu ifade etti.

        Vali Kalkancı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutlamanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kalkancı, “Emniyet teşkilatımız, her gün değişen ve gelişen şartlara uygun olarak vatandaşlara iç güvenlik hizmetini iyileştirerek sunma çabasını sürdürmektedir. Emniyet teşkilatımızın polis, vatandaş işbirliğiyle hayata geçirdiği sosyal projeler ve özellikle Adıyaman’da yaptığı başarılı çalışmalar ilimizin bir huzur kenti olmasında ciddi katkılar sağlamıştır. Sonyıllarda terörle mücadelede ve 15 Temmuz’da cennet vatanımızı işgal etmek isteyen hainlere karşı kahramanca mücadele eden Türk Polis Teşkilatımız, devletimizin bütünlüğüne ve istikbaline yönelen her türlü tehdit ve tehlikeyi dirayetli duruşu ve yüce milletimizin destansı mücadelesiyle bertaraf ederek,bağrından çıktığı aziz milletimizin gönlündetaht kurmuştur” dedi. Polis Haftasını kutladığını vurgulayan Kalkancı, "Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonrada huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır. Bu düşüncelerle, ilimizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yürüten Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, vatan ve görev uğruna şehitlik mertebesine erişen kahraman polislerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize şifa ve sıhhat diliyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini Emniyet teşkilatı mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa