Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin bir açıklamada bulundu. Başkan Kale; “Hedefimiz 400 bin metrekare yol yapımını gerçekleştirmektir” dedi.

        2014 2017 yılları arasında ilçe genelinde 210 bin metrekare parke taşı döşeme, bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Kale; “ İlçemiz genelinde başlattığımız yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşlarımızı çamurlu ve tozlu yollardan kurtarıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 5 milyon TL bir ödenek ayırarak 210 bin metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. Büyükşehir Yasası sonrası hizmet alanımızın 231 kilometreye çıkmasından dolayı özellikle köy tüzel kişilikleri ortadan kalkan yerleşim birimlerimizde yeni yolların açılması, istinat duvarlarının örülmesi, yağmur suyu ishale hattının döşenmesi, okul, cami, sağlık ocaklarının bahçelerinin düzenlenmesi ve parke taşı döşenmesi gibi hizmetleri de İncirliova Belediye Başkanlığı olarak gerçekleştiriyoruz. 60 aylık görev süremiz içerisinde ilçemiz genelinde 400 bin metrekare parke taşı döşeyerek vatandaşlarımızı çamurlu ve tozlu yollardan kurtaracağız” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa