Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile birlikte Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İlhan Topaloğlu ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan İsmail Baran, dernek üyeleriyle tek tek sohbet etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda konuşan Başkan Baran, “Sizlerin düşünce ve önerileri hizmetlerimize yön veriyor” dedi.

        Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan İsmail Baran, “15 Temmuz sonrasında gördük ki; her zaman uyanık ve bir olmamız gerekiyor. Hiçbir ayrım yapmadan tek bir vücut olduğumuzda üzerimize oynanan her türlü oyunu bozabiliriz. Türkiye üzerinde her zaman oyunlar oynandı. Çünkü İslam aleminin başı zamanında nasıl Osmanlıysa, şimdi de Türkiye” diye konuştu.

        Dernek üyelerinden, çocuklarına tarihi öğretmenlerini isteyen Başkan Baran, “Sizden ricam, yetişen evlatlarımızı mutlaka Balkanlara götürün. Oradaki kültürü unutmasınlar. Kültür mutlaka muhafaza edilmeli. Biz tüm projelerimize de kültürel değerlerimizi yansıtmaya çalışıyoruz. Mimaride de bu böyle. Projelerimizin hepsi Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile inşa ediyoruz. Bizler tarihimize ışık tutacak yapıtlar yaparken, sizlerin de onları yaşatması gerekiyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa