Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından devam ettirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı çalışmaları sonucunda meydan şekillenmeye başladı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasının yıkılmasıyla ortaya çıkan boş alanı meydan ve otopark olarak değerlendiriyor. Alan için hazırlanan proje kapsamında meydan ve otopark çalışması gerçekleştiriliyor. Uygulama çalışmaları süren proje tamamlandığında bölgeye modern bir meydan ve otopark kazandırılacak.

        Akçaray Yenicuma tramvay durağına yakınlığıyla projedeki otopark, sürücüler için cazip bir yer olacak. Çalışmaları devam eden projede B blok tabliye kalıp ve demir imalatları devam ediyor. Tek yüzlü betonarme perde çalışmaları yapılıyor. A ve C blokta da tabliye yalıtım imalatları devam sürüyor. Meydanda granit ve bazalt gibi doğal taşlar kullanılarak zemin kaplaması yapılacak. Meydan, süs havuzları ve aydınlatmalarla süslenecek.

        Yarı otomatik sistemle çalışacak otopark, 357 araç kapasitesine sahip olacak. 6 bin 600 metre kare alana sahip otoparkta engelli ve elektrikli otomobiller için de yer ayrılacak. Kapalı otoparktan çıkışlar asansörler ile sağlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa