Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Valisi Ali İhsan Su, 'Polis Haftası' kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen yemeğe, Vali Su’nun yanı sıra, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, il protokolü, şehit aileleri ile gaziler ve aileleri katıldı.

        Kur'anı Kerim tilavetinin ardından konuşan Vali Su, Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, polis teşkilatının ülke birliği, bütünlüğü ve vatandaşların can güvenliğini sağlayabilmek için cansiperane görev yaptığını söyledi.

        Vali Su, emniyet teşkilatının kurulduğu günden bu güne kadar kendisini sürekli geliştirip yenileyerek bugünlere geldiğini belirterek, tüm polis teşkilatının 173. yılını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa