Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da çalıntı ve hacizli araçların tespit edildiği adreslere gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 136 adet çalıntı araç ele geçirildi, 83 şüpheli gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Oto Hırsızlık Büro ekipleri, çalıntı ve hacizli araçların ve motosikletlerin yasa dışı yollardan satışının yapılarak parçalandığı, parçalarının el altından satıldığı, ayrıca bu araçlardan bazılarının da şasemotor numaraları da değiştirilerek yeni plaka ve ruhsat çıkarılarak satışının yapıldığı bilgisi üzerine birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi

        Kent merkezi ile Suruç, Harran ve Akçakale ilçelerine belirlenen adreslere düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda 9 bin araç ve motosikletin sorgulanması yapıldı. Yapılan sorgulamalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 250 bin TL olan çeşitli marka ve modellerde 36 adet çalıntı ve hacizli otomobil, 100 adet çalıntı ve şase motor numarası silinmiş motosiklet olmak üzere toplam 136 araç ele geçirildi. Olayda, 83 şüpheli de şahıs gözaltına alındı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa