Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

        Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere OSB’nin Kayışkıran Mevkii’nde bulunan yerleşkesine gelen Vali Pehlivan, bölgede devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi. OSB Müdürü Mete Emir’den çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Vali Pehlivan, kalan işlerin en kısa zamanda bitirilmesi için yüklenici firma yetkililerinden gerekli her türlü tedbirin alınmasını istedi.

        Bölgedeki ziyaret ve incelemeleri sonrasında Bayburt Doğal Taş Fabrikası’na geçen Vali Pehlivan burada da ilgililerle fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

        Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyaret ve incelemeleri sırasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, OSB Müdürü Mete Emir, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Önder Karaoğlu ile Bayburt Doğal Taş Fabrikası Üretim Müdürü Nurullah Şentürk eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa