Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; Türk polisinin bilgi birikimi ve tecrübesiyle, ülkenin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu vurgulayarak Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

        AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Türk Polisi halkımızla bütünleşerek birlikte işbirliği ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemektedir. Türk insanının her bir hücresinde yer alan vatan ve bayrak sevgisinin gücü bizleri birlikte ve beraberlikte tutan ruhudur. Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatının değerli mensupları bu ruhun en derin izlerini taşıyan vatan evlatlarımızdır" dedi. Türk polisinin güç şartlarda görev yaptığını ve güvenimizin vazgeçilmez bir unsuru olduğunun her zaman hatırlanması gerektiğine dikkat çeken Yanar mesajında;

        "Tarihi Osmanlı dönemine kadar uzanan Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. 173 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız özverili çalışmaları ile görevini başarıyla yerine getiren kurumlarımızdan birisidir. Bu başarılı çalışmalarında geçmişten gelen tecrübelerinin, bilgi birikiminin büyük payı vardır. Türk Polis teşkilatımız asayişi, güvenliği ve huzuru sağlamak için çok önemli bir toplumsal işlevi özveri ile yerine getirmektedir. Halktan aldığı güç ve destekle görevini başarıyla yapmaktadır. Polis teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında, kamu düzeninin sağlanmasında, hukukun egemen kılınarak güvenli bir ortamın yaratılmasında yaptığı başarılı çalışmalarıyla halkımızın her zaman sevgi ve takdirini kazanmıştır. Bu vesile ile görevlerinin başında bulunan polislerimizin gününü kutluyor, ülkenin huzur ve güven ortamını korumak amacıyla hayatlarını kaybeden şehit polislerimize Allah'tan Rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa